Drikkevarer
-
Coca-Cola 0.5 L
-
Mango Lassi
Sød og rig mango lassi, med mango, mælk, yoghurt, sukker og et strejf kardemomme
-
Vand 0.50 L
Menu
-
Menu for 2
2 Curry (Kylling/Vegetarisk) med ris, 2 stk. butter naan
-
Menu for 4
Små Samosa (8 stk.), 3 Curry (Kylling/Vegetarisk) med ris, 4 stk. Butter Naan
Forretter
-
4. Kylling Manchuriya (6 stk.)
Stegt kylling i let sød, varm og sød manchurisk sauce
-
5. Onion Bajii (4 stk.)
4 stk. Onion, kikærtemel og indian masala, stegt i olie
-
6. Paneer Pakora (6 stk.)
Hjemmelavet krydret hytteost, dyppet i kikærtemel og friturestegt
-
7. Chicken 65 (6 stk.)
Dybstegt kylling med 65 krydderier.
-
8. Paneer 65 (6 stk.)
Dybstegt hytteost med 65 krydderier.
Biryani
-
32. Vegetable Biryani
Grøntsager i lag af basmati ris, duftende krydderier og karameliserede løg
-
33. Chicken Biryani
Kylling i lag af basmati ris, duftende krydderier og karameliserede løg
-
34. Lamb Biryani
Lamb i lag af basmati ris, duftende krydderier og karameliserede løg
-
35. Fisk Biryani
Fisk i lag af basmati ris, duftende krydderier og karameliserede løg
-
36. Prawn Biryani
Rejer i lag af basmatiris, duftende krydderier og karameliserede løg
Hovedret - Fisk & Skaldyr
-
28. Prawn Kadhi
Rejer tilberedt med yoghurt, løgpuré, hvidløgspuré og røde og grønne chilier
-
29. Prawn Madras
Revet og tørret kokosnød ristet med karryblade, grøn chili og garam masala. Tilberedt med rejer
-
30. Fish Andhra Curry
Karrymarinet fisk med en tomat-/løg-/chilisauce, cashewnødder og karryblade
-
31. Fish Jalferizi
Fisk sauteret med frisk peberfrugt og krydderier
Hovedret - Kylling/Lam
-
18. Butter Curry
Kylling eller lam, smør og indiske krydderier med god aroma
-
19. Tikka Masala
Dybstegt kylling eller lam med indisk masala
-
20. Jalferizi
Kylling eller lam sutret med frisk peberfrugt og krydderier
-
21. Andhra Curry
Karrymarineret kylling eller lam i en tomat-/løg-/chilisauce med cashewnødder og karryblade
-
22. Dopiaza
Langtidskogt ret med kylling eller lam, paprika, tomater og løg. Tilberedes i en tyk og krydret sauce med garam masala, chili, ingefær og hvidløg
-
23. Saag Curry
Kyllinge- eller lammestykker med mandler og kokos i en krydret karrysauce
-
24. Dhansak Curry
Karrymarineret lam eller kylling og linser med duftende ingefærrod og sød honning
-
25. Vindaloo
Tilberedt med specielle kashmir chilier, kanel, ingefær, hvidløg og nelliker
-
26. Madras Curry
Revet og tørret kokosnød ristes emd karryblade, grøn chili og garam masala
-
27. Korma
Flødebaseret. Smagt til med gode aromatiske krydderier og cashewnødder
Hovedret - Vegetar
-
9. Mix Veg Curry
En blanding af friske grøntsager med tomater, løg og indisk masala
-
10. Dal Tadka
Linser tilberedt i smør og forskellige krydderier
-
11. Chana Masala
Kikærte-karryret i krydderier, hvidløg, ingefær, tomat og koriander
-
12. Mix. Veg. Dopiaza
Langtidskogt ret med grøntsager, paprika, tomater og løg. Tilberedt i en tyk og krydret saus med garam masala, chili, ingefær og hvidløg
-
13. Veg. Vindaloo
Blandede grøntsager kogt med specielle kashmir chilier, kenel, ingefær, hvidløg og nelliker
-
14. Mix Veg. Dhansak
Karry linser med ingefærrod, indiske krydderier og sød honning
-
15. Navratan Korma
Sæsonens blandede grøntsager kogt med garam masala
-
16. Palak Paneer
Frisk håndlavet hytteost kogt med frisk spinat, tomater, løg og hvidløg
-
17. Paneer Butter Masala
Frisk håndlavet hytteost med smør og indiske krydderier med god aroma
Indisk brød
-
37. Plain Naan
-
38. Butter Naan
-
39. Garlic Naan
Børnemenu
-
Kids Corner Menu
3 stk. Små samoisa, Butter Naan, Butter Chicken og ris
Indisk Dessert
-
40. Gulab Jamun (2 stk.)
Tilbehør
-
41. Pulao Ris
-
42. Mint Chutney
Yoghurtdressing med mynte
-
43. Raita
Yoghurt dressing med koriander og løg